TALOUSHALLINNON AMMATTILAISIA

15.01.2021

Oulun Seudun Tilineuvonta Oy:n toiminnan ydin on henkilökohtainen ja laadukas taloushallinnon palveluiden tarjoaminen. Tämän kaiken edellytyksenä on ammattitaitoinen ja työstään innostunut, hyvässä yhteistyössä toimiva tiimi.

Haemme nyt

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISIA

Ouluun.

Tiimiläisenämme vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä tuotat ratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Tarjoamme osaamistasi vastaavia asiakkuuksia ja työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaajana ja työurallasi sekä työn että koulutuksen kautta. Osaamisesi ja oman kiinnostuksesi mukaan, voit saada vastuuta myös yritysneuvonnassa ja muissa tehtävissä. Mikäli arvostat tämän lisäksi työsuhdetta vakavaraisessa yrityksessä, avointa ja reilua työyhteisöä, säännöllisiä mutta joustavia työaikoja sekä vapaa-ajan ja työn tasapainoa, tämä tehtävä on sinua varten! Sinä työntekijänä olet tärkeä!

Odotamme sinulta alan kokonaisvaltaista, vahvaa osaamista ja katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen taloushallinnon tehtävissä. Arvostamme myös kokemuksen tuomaa vahvaa kykyä ja halua reagoida asiakasyritysten muuttuviinkin tilanteisiin.  Työkokemuksesi kautta saatua osaamista tukee alan koulutus (merkonomi, tradenomi, KTM).

Sinulla on halua oppia uutta, syventyä yksityiskohtiin sekä hakea ratkaisuja itsenäisesti ja ennakoivasti. Toimit tiimissä avoimin mielin – kysyt tarvittaessa tukea sekä tarjoat apuasi ja osaamistasi asiakkaillemme ja tiimimme hyödyksi.

Lisätiedot Oulun Seudun Tilineuvonta Oy / Inkeri Seppänen 040 5852882.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita CV ja hakemus info@tilineuvonta.fi, sähköpostiin otsikointi ”taloushallinnon ammattilainen”. Odotamme hakemuksia 10.2.2021 mennessä.